Image

Zapis d.o.o. – uvodjenje integrisanog sistema

Na inicijativu direktora, osnivača i vlasnika, gospodina Radovana Gavrilovića 1997. godine, osnovano je Grafičko izdavačko preduzeće “ZAPIS”, koji se sa aspekta privatnog preduzetništva nadovezuje na rad agencije “Eko-komerc Gavrilović” osnovane početkom 1987. god. Iako novo, na konkurentnom i plodnom grafičkom tržištu, gospodin Gavrilović je imao jasnu ideju vodilju: što bolji kvalitet, ekonomičnost i brzina proizvodnje, a samim tim će obezbediti i zadovoljnijeg kupca. Postavljeni zadatak ostvarujemo sa korektnom poslovnošću, visokim kvalitetom i konkurentnim cenama. Cilj nam je jasan, stalno dokazivanje i borba za primat u otvorenoj tržišnoj utakmici.

“Zapis” u svom sastavu ima veoma mlad i školovan kadar,  koji je vođen iskustvom i znanjem direktora i tehničkog osoblja. Konstantnim usavršavanjem, visokim stepenom motivisanosti primenjuju svoje znanje i svakodnevno učestvuju na povećanju kvaliteta proizvoda. Visok kvalitet naših proizvoda je bio preduslov za zauzimanje značajnog mesta na domaćem tržištu.

Za svog partnera izabrao je mlad i stručan kadar firme Alpha Solutions u cilju realizacije projekta uvođenja ISO standarda 9001:2015 & ISO 14001:2015 & OHSAS 18001:2007.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Zapis d.o.o.

Grad: Aranđelovac

Delatnost:  Razvoj, grafički dizajn i priprema, izrada CTP ploča, usluge svih vrsta grafičkih dorada uključujući i primenu glue-closed tehnologije, kao i izdavačke usluge.

Web: www.zapis.co.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics