Image

VITREUM MONTENEGRO D.O.O. – ISO 9001:2008

Kompanija Vitreum Montenegro d.o.o. je osnovana sa ciljem da korisnicima pruži proizvode, rešenja i usluge u oblasti instalacija slabe struje. Osnovni cilj kompanije je postizanje vrhunskog kvaliteta u pružanju usluga potrebnih za realizaciju kako standardnih tako i velikih projekata.

U svrhu postizanja tih ciljeva Vitreum Montenegro d.o.o. se oslanja na mrežu proverenih partnera u specifičnim oblastima.

Kompanija je prevashodno orjentisana na stručne i visokoposvećene zaposlene. Suočavajući se sa sve zahtevnijim tehničko/komercijalnim uslovima na tržištu, garantuje klijentima najviši kvalitet opreme, radova i usluga, što u kombinaciji sa efikasnošću u radu daje najbolji odnos cene i kvaliteta. Najvažniji klijenti firme Vitreum Montenegro d.o.o. su: Porto Montenegro, Atlas Capital Center, Efel Motors, Imlek, Sveti Stefan i dr.

Kako je cilj svake odgovorne kompanije kvalitet i napredak i kompanija Vitreum Montenegro d.o.o. se opredelila za implementaciju sistema upravljanja kvalitetom – ISO 9001:2008 standarda. Prepoznavši veliki entuzijazam i profesionalizam odlučili su se za firmu Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: VITREUM MONTENEGRO D.O.O.

Grad: Podgorica

Delatnost: Projektovanje, montaža, servisiranje i održavanje sistema tehničke zaštite

Web: www.vitreum.me

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics