Image

Biljni namazi Vieco – idejno rešenje novog proizvodnog pogona

2015. godina

Proširenjem delatnosti firme DBD System d.o.o. stvorila se potreba za proširenjem kapaciteta proizvodnje, a samim tim i proširenjem proizvodnog pogona. Izabran je tim stručnjaka firme Alpha Solutions da predloži idejno rešenje novog proizvodnog pogona u Zrenjaninu. Samim tim dugogodišnja saradnja se nastavila na obostrano zadovoljstvo.

Urađen je “Organizaciono tehnološki projekat sa analizom preduslovnih programa” koji podrazumeva:

  • Predočavanje svih zahteva bezbednosti hrane Investitoru, u cilju njegovog adekvatnog planiranja finansijskih sredstava za adaptaciju svih proizvodnih i neproizvodnih delova objekta u smislu zadovoljavanja postojećih preduslovnih programa;
  • Identifikovanje postojećih nedostataka, vezanih za objekat i davanje smernica i predloga za rešavanje istih;

Preduslovni programi (PRP) podrazumevaju skup postupaka kojima se obezbeđuju osnovni uslovi sredine poslovanja. Njihova primena je neophodna prilikom obezbeđivanja finalnog proizvoda koji je bezbedan za ljudsku upotrebu.

U slučaju firme za proizvodnju termički konzervisanih proizvoda od povrća i voća „DBD SYSTEM D.O.O.“, prepoznati su sledeći preduslovni programi:

  • GMP – dobra proizvodna praksa (Good Manufacturing Practice);
  • GHP – dobra higijenska praksa (Good Hygiene Practice);
  • GSP – dobra praksa skladištenja (Good Storage Practice);

 

2010. godina

Kompanija DBD System, prepoznatljiv po brendu Vieco, polako osvaja Evropu svojim kvalitetom i jedinstevnim proizvodom. Čast nam je što su izabrali nas da zajedno krenemo u implementaciju standarda ISO 22000:2005.

Biljni namazi kompanije Vieco u celosti su domaći proizvod i vredan su prilog zdravoj ishrani. Napravljeni su po vlastitoj recepturi od domaćih sirovina. Proizvod prati trend potreba savremenog čoveka da se zdravo hrani, a da pri tom ne izdvaja previše vremena za spremanje hrane.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: DBD System

Grad: Kačarevo

Delatnost:  Razvoj i proizvodnja tradicionalnih i specijalnih konzerviranih proizvoda od voća i povrća, polugotovih i gotovih posnih jela od povrća.

Web: /

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics