Image

BMD BAU d.o.o. – Uvođenje integrisanog sistema upravljanja

BMD Bau d.o.o. je preduzeće za inženjering i građevinarstvo. Bavi se projektovanjem, konsaltingom u oblasti građevinarstva, arhitekture i zaštite životne sredine, izvođenjem građevinskih radova i izvođenjem različitih vrsta merenja i analiza.

BMD Bau d.o.o. se u oblasti zaštite životne sredine bavi izradom elaborata o integralnom upravljanju i uticaju na životnu sredinu. Po posebnim zahtevima klijenata rade studije o sanaciji i rekultivaciji zemljišta.

Tim stručnjaka za konsalting u oblasti zaštite životne sredine u stanju je da pruži projektnu podršku lokalnim samoupravama u svim fazama procesa sanacije i/ili izgradnje deponija i postrojenja za reciklažu otpada. Izrađuju kompletne projekte deponija, sa mogućnošću projektovanja postrojenja za sortiranje, usitnjavanje i baliranje otpada.

Efikasan tim stručnjaka i konsultanata u stanju je da kvalitetno odgovori na najveći broj zahteva klijenata u zahtevanim rokovima.

Firma BMD BAU d.o.o. započela je projekat implementacije integrisanog sistema upravljanja u skladu sa zahtevima međunarodnih standarda :

  • ISO 9001 – sistem upravljanja kvalitetom
  • ISO 14001 – sistem upravljanja zaštitom životne sredine
  • BS OHSAS 18001 – sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu.

Prilikom izbora konsalting kuće osnovni kriterijumi su bili iskustvo i pouzdanost dobavljača. Shodno tome izabrali su firmu Alpha Solutions za svog budućeg partnera.

—————————————————————-
Podaci o klijentu

Naziv klijenta: BMD BAU d.o.o

Grad: Beograd

Delatnost: Projektovanje, konsalting u oblasti građevinarstva, arhitekture i zaštite životne sredine, kao i izvođenje građevinskih radova.

Web: www.bmdbau.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics