Image

ROVAS D.O.O. – Implementacija CE znaka i ISO 9001:2008

ROVAS D.O.O. se bavi proizvodnjom kupatilskog nameštaja od pločastih materijala. U prvoj godini svog poslovanja može pohvaliti veoma uspešnim plasmanom brenda IBERIA kako na domaćem tako i na tržištima zemalja u okruženju.

Na čelu sa timom ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u izradi kupatilskog nameštaja, ROVAS D.O.O tokom proizvodnje koristi najsavremenije mašine i prateću opremu za obradu drveta, najkvalitetnije sirovine i repromaterijal, što u kombinaciji sa modernim i dopadljivim dizajnom mnoge kupce opredeljuje upravo za njih.

S obzirom na dosadašnji uspeh koji je preduzeće ROVAS D.O.O. postiglo, trajno opredeljenje za njegov dalji razvoj leži u postizanju visokog nivoa zadovoljenja potreba i zahteva kako postojećih tako i budućih kupaca. U tom smislu u preduzeću ROVAS D.O.O. postoji jasno definisan cilj: neprestano podizanje nivoa kvaliteta kako svojih proizvoda i usluge koju nudi tako i svog celokupnog poslovanja .

Radi ispunjenja svoje namere da zauzme značajnu poziciju na tržištu naše zemlje i zemalja u okruženju, kao i da njegovo ime i ime njegovih proizvoda uvek asociraju na vrhunski kvalitet, najviše rukovodstvo preduzeća ROVAS D.O.O. opredelilo se za implementaciju CE znaka i uspostavljanje sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008.

Kao pouzdanog partnera prilikom uspostavljanja efikasnog i efektivnog sistema upravljanja, direktor firme ROVAS D.O.O. odabrao je firmu Alpha Solutions, jer oni daju svoj maximalan doprinost svojim klijentima.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Rovas d.o.o.

Grad: Lazarevac

Delatnost: Razvoj, proizvodnja i prodaja nameštaja od pločastih materijala

Web: www.rovas.co.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics