Image

Globalkom doo – uvođenje standarda ISO 27001

Firmu Globalkom doo čine tim iskusnih profesionalaca (project menadžera, marketing menadžera i programera) sa bogatim iskustvom u transportnoj industriji.

Firma Globalkom doo osnovana je u februaru 2013.godine sa ciljem da pomogne u poslovanju i jačanju svog prisustva na internetu kompanijama koje se bave taksi i limo prevozom na američkom i evropskom tržištu. Takođe, Globalkom doo pomaže klijentima u izradi web sajtova, grafičkih rešenja za flajere, biznis kartice, banere itd. kao i u optimizaciji sajtova za što bolje pozicioniranje na Google pretraživaču (SEO optimizacija).

Tokom godina, Globalkom doo je razvio i efikasan kontakt centar sa ciljem da ponudi svojim klijentima mogućnost da outsource-uju ovu uslugu u Srbiji i na taj način smanje svoje troškove i oslone se na tim eksperata čije bogato iskustvo u industriji garantuje visok kvalitet usluge i zadovoljstva kod krajnjih potrošača.

Osim iskustva, Globalkom doo svojim klijentima garantuje dostupnost kontakt centar agenata 24 sata, 7 dana u nedelji uz njihov maksimalan trud i zalaganje. Naši kontakt centar agenti će odgovoriti na zahteve klijenata telefonom, mejlom, live chat opcijom na internet sajtu ili na društvenim mrežama, u zavisnosti od želje i potreba klijenata.

S obzirom na to da dalji razvoj firme podrazumeva konstantno praćenje i poštovanje zahteva postojećih i potencijalnih klijenata kao i aktuelnih zahteva tržišta, najviše rukovodstvo firme opredelilo se da implementira, a kasnije kontinuirano unapređuje sistem upravljanja bezbednošću informacija.

Za svoje partnere u poslu izabrao je tim stručnjaka za bezbednost informacije firme Alpha Solutions

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Globalkom d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost: Outsourcing usluge kontakt centra, marketinške usluge, izrada sajtova i web prezentacija

Web:  / 

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics