Image

TG Commerce d.o.o. – Uvođenje OHSAS 18001:2007 standarda

TG Commerce d.o.o. je osnovan 1991. godine kao trgovačko preduzeće sa tada jedinim zaposlenim osnivačem, Zoranom Golubovićem.

Od 1993. godine preduzeće se bavi veleprodajom kancelarijskog i školskog materijala. Vremenom kao i vrednim zalaganjem osnivača i zaposlenih preduzeće je izraslo u jednu od značajnijih veleprodaja kancelarijskog i školskog materijala. Stalno proširujući prodajni program sada zastupa više poznatih brendova-proizvođača kancelarijskog, školskog materijala, party programa kao i video prezentacione opreme: „Pro office“, „Centropen“, „Sahara“, „Haza original“, „Rocada“, „3M“, „Accademia“, „Karton PP“.

Sada TG Commerce d.o.o. ima oko 30 zaposlenih u tri organizacione jedinice: Veleprodaja Temerin, Veleprodaja Beogad i maloprodaja „Papinica Moderna“ u Novom Sadu.

Njihov poslovni uspeh zasniva na visokoj profesionalnosti i kvalitetu usluga i proizvoda koje nude na tržištu, kao i partnerskom odnosu kako sa dobavljačima, tako i sa kupcima, krajnjim korisnicima, kao i drugim zaintresovanim stranama, a sve u cilju zadovoljenja njihovih zahteva i potreba iz domena poslovanja firme.  Teže da nivo kvaliteta njihovih usluga bude iznad konkurencije, a da kvalitet proizvoda koje nude prati zakonom definisane standarde.

Na preporuku firme Pertini Toys d.o.o. započeli su saradnju sa firmom Alpha Solutions na projektu Implementacija sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu  prema zahtevima standarda OHSAS 18001:2007.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: TG Commerce d.o.o.

Grad: Temerin

Delatnost:  Veleprodaja i maloprodaja kancelarijskog i školskog materijala.

Web: www.tgcommerce.com

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics