Image

Čugura Print – Uvođenje ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001

Osnovna delatnost firme Čugura Print d.o.o. je razvoj grafičkih proizvoda, grafička priprema i dizajn, usluge offset, digitalne i LED UV štampe i svih vrsta grafičkih dorada, uključujući izdavačke usluge, veleprodaju i servisiranje opreme za štamparije.

Čugura Print d.o.o je porodična štamparija osnovana 1992. godine u Beogradu. U početku mala i skromna štamparija, danas predstavlja jednu od tehnički i kadrovski najbolje opremljenih štamparija u Srbiji.  Oprema, najnovije tehnologije, softveri koji povezuju kompletan proces proizvodnje, visoko obučeni kadrovi i kreativni dizajneri čine Čugura Print mestom gde ideje postaju stvarnost, proizvodi vrhunskog kvaliteta.

Praćenje svetskih trendova u svetu grafičke industrije, ofset štampa sa lakiranjem, LED UV ofset i digitalna štampa, kombinacija tehnika štampe ofseta, sito, folijatiska i digitalne, obezbeđuje da za svoje klijente proizvode kvalitetne i savršeno dizajnirane proizvode.

Da bi ispunili zahteve klijenata i da bi unapredili svoje poslovanje odlučili su da implementiraju integrisani sistem upravljanja prema zahtevima novih verzija ISO standarda. Firmu Alpha Solutions su izabrali zbog inovativnosti u radu, iskustva i posvećenosti projektu.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Čugura Print d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost: Razvoj grafičkih proizvoda, grafička priprema i dizajn, usluge offset, digitalne i LED UV štampe i svih vrsta grafičkih dorada, uključujući izdavačke usluge, veleprodaju i servisiranje opreme za štamparije

Web: www.cugura.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics