Image

Donat Graf d.o.o. – Uvođenje nove verzije standarda ISO 9001:2015

Firma Donat Graf d.o.o. svoje mesto u svetu grafičke industrije zauzima još 1997.godine. U početku se firma orijentisala na uslugu plastifikacije štampanog materijala da bi ubrzo, prateći zahteve tržišta, usvojila tehnologiju ofset štampe.

Danas je, savremeno koncipirano grafičko preduzeće optimalno prilagođeno potrebama tržista. Za svoj rad koristi savremenu i kompletnu grafičku opremu za izradu i doradu štampanog materijala. Uvođenjem digitalne štampe, dizajna i grafičke pripreme kao sastavnog dela ponude, proizvodni krug se zatvara u celinu.

Dobro poznavanje potreba klijenata razvilo je opciju usluge “full-service” i opciju specijalizovanih grafičkih aktivnosti, koje se odnose na: offset štampu, digitalna štampu, plastifikaciju – topla i hladna, knjigovezačku dorada,  design&prepress, kao i ostale grafičke usluge.

U cilju daljeg razvoja, odlučeno je da se krene u implementaciju nove verzije standarda ISO 9001: 2015 u saradnji sa firmom Alpha Solutions.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Donat Graf d.o.o.

Grad: Grocka / Beograd

Delatnost: Razvoj, grafički dizajn i priprema, usluge štampanja, plastifikacije i vakumiranja, kao i knjigovezačke usluge

Web: www.donatgraf.com

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics