Image

BEL SYSTEMS d.o.o. – Uvođenje ISO standarda 9001

Osnovna delatnost firme Bel Systems d.o.o. je veleprodaja i integracija mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata, kao i pružanje savetodavnih usluga u oblasti elektrotehnike.

Bel Systems d.o.o. zastupa vodeće svetske proizvođače elektronskih mernih instrumenata, radiokomunikacione, televizijske, signalizacione i bezbednosne, kao i obrazovne opreme. Neki od njih su: Tektronix, SAD; Spectracom, UK; Pendulum AB, Švedska; Keithley, SAD; Rohde&Schwarz, Nemačka i mnogi drugi.

Svim svojim korisnicima tokom protekle dve decenije uspešno obezbeđuju uvoz opreme, tehničku podršku i servis, a samostalno ili u saradnji sa svojim podizvođačima i njenu ugradnju i održavanje.

Radi praćenja trendova na tržištu, ispunjenja zahteva klijenata, kao i zahteva tendera, direktorka firme odlučila je da implementira sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001. Za svoje partnere u ovom projektu izabrala je tim konsultanata iz firme Alpha Solutions.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Bel System d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost: Veleprodaja i integracija mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata, kao i pružanje savetodavnih usluga u oblasti eletrotehnike.

Web: www.belsystems.com

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics