Image

Novomatik Hem d.o.o. – Uvođenje integrisanog sistema upravljanja

Firma Novomatik Hem d.o.o. stabilno je pozicionirana na tržištu sa tendencijom daljeg razvoja. Može se pohvaliti zaposlenima koji su bili uz firmu i u najtežim trenucima, zadovoljnim klijentima i pouzdanim dobavljačima.

Danas osnovnu delatnost firme možemo podeliti na:

  • Proizvodnja hemikalija za tretman voda u termotehnici i termoenergetici i sredstava za specijalizovana čišćenja u industriji
  • Usluge čišćenja termotehničkih i termoenergetskih objekata i instalacija
  • Usluge remonta i održavanja rashladnih sistema

2017 – Projekat – Uvođenje nove verzije standarda ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015

Firma je prepoznala rizike po poslovanje, rizike koji se odnose na kvalitet proizvoda i usluga, takođe je prepoznala i prilike na tržištu gde ima prednost nad konkurencijom i mogućnosti za dalje unapređenje svojih procesa i rada.

Što se tiče životne sredine, količina otpada koja se generiše tokom rada firme je pod kontrolom, firma je pronašla odgovarajuće operatere za odnošenje otpada. Delatnost firme utiče na externo okruženje, ali shodno tome definisane su procedure rada i odgovorne osobe za kontrolu realizacije procesa.

Zaposlenima je obezbeđena adekvatna lična zaštitna oprema, propisana su uputstva za bezbedan rad, urađena su zakonski obavezna dokumenta.

S obzirom na to da dalji razvoj firme  podrazumeva  konstantno praćenje i poštovanje zahteva postojećih i potencijalnih klijenata kao i aktuelnih zahteva tržišta, najviše rukovodstvo firme opredelilo se da implementira, a kasnije kontinuirano unapređuje integrisani sistem upravljanja.

2014 – Projekat – Uvođenje integrisanog sistema upravljanja ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001

U cilju daljeg razvoja i ostarenje viših ciljeva, najviše rukovodstvo firme donelo je stratešku odluku koja se odnosila na implementaciju integrisanog sistema upravljanja. Direktor firme je ustanovio da će adekvatna primena međunarodnih standarda ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007, predstavljati još jednu značajnu prednost na tržištu i unaprediti poslovanje firme. Za strateškog partnera izabrao je firmu Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta:  Novomatik – Hem  d.o.o.

Grad: Lučani

Delatnost:  Usluge čišćenja termotehničkih i termoenergetskih objekata i instalacija, proizvodnja hemikalija za tretman voda u termotehnici i termoenergetici i sredstava za specijalizovana čišćenja u industriji, održavanje i remont rashladnih sistema, kao i razvoj proizvoda i usluga u oblasti hemijske industrije.

Web: www.novomatikhem.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics