Image

Uvođenja HACCP sistema

Davne 1892. godine u Beogradu je svečano puštena u saobraćaj novosagrađena tramvajska linija od Kalemegdana do Slavije. Bio je to početak funkcinisanja jedne značajne gradske službe koja je imala zadatak da javnim gradskim saobraćajnim sredstvima obavlja prevoz putnika iz jednog kraja grada u drugi.

Danas, 2011 godine, opredeljenje preduzeća je kontinuirano praćenje i primena evropskih i svetskih standarda. Kontinuiranim unapređenjem svojih procesa, GSP teži da poveća zadovoljstvo korisnika usluga, organizacije i društvene zajednice, poslovnih rezultata, a time i stvaranju okruženja koje će motivisati zaposlene da daju svoj maksimum. Pored standarda za koje već poseduju sertifikate (ISO 9001 ,  ISO 14001, OHSAS 18001), najviše rukovodstvo se odlučilo na uvođenje sistema upravljanja bezbednošću hrane.

2011. godine – Analiza preduslovnih programa

Izabran je tim prehrambenih tehnologa koji će biti nosioci projekta implementacije HACCP sistema. Naša firma, Alpha Solutions, je izabrana da bude deo velikog tima. Naša uloga u timu se odnosila na analizu ispunjenosti preduslovnih progama, odnosno na :

  • Predočavanje svih zahteva bezbednosti proizvoda i ostalih zahteva aktuelne zakonske regulative koja se odnosi na poslovanje  firme, u cilju njegovog adekvatnog planiranja finansijskih sredstava za adaptaciju svih proizvodnih i neproizvodnih delova objekta u smislu zadovoljavanja postojećih preduslovnih programa;
  • Identifikovanje postojećih nedostataka, vezanih za objekat i davanje smernica i predloga za rešavanje istih;

2017. godine – Implementacija HACCP sistema

Nakon građevinskih radova sprovedenih u GSP Beograd, započet je projekat implementacije HACCP sistema. Projekat je obuhvatio centralnu kuhinju sa svim pripadajućim kantinama firme GSP Beograd.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: GSP – Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd

Grad: Beograd

Delatnost:  Prevoz putnika – Ogranak Priprema i posluživanje hrane i pića

Web: http://www.gsp.rs/

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics