Image

Cannabio d.o.o. – Uvođenje HACCP sistema

CANNABIO SE BAVI GAJENJEM INDUSTRIJSKE KONOPLJE I PRERADOM KONOPLJINOG ZRNA I VLAKNA

Cannabio d.o.o. osnovan je početkom 2016. kao projekt čiji je cilj da vrati nepravedno zapostavljenu industrijsku konoplju na srpske njive i da proizvodimo vrhunske domaće proizvode od industrijske konoplje. Konoplja ne zahteva prskanje pesticidima, te je kao takva idelalna za organsku proizvodnju. Insistiramo na svim principima organske proizvodnje kroz ceo proizvodni-prerađivački ciklus.

Kroz zaokruženi ciklus nadgledanog gajenja na našim i poljima naših kooperanata, preko sopstvene prerade kvalitetne domaće sirovine, do pakovanja finalnog prozvoda. Kontrolom kvaliteta celokupnog procesa garantujemo za vrhunski kvalitet proizvoda.

Cilj nam je da našim proizvodima unapredimo svest o korisnosti konoplje kao biljke, najviše u svrhe zdravlja. Želimo da se konoplja vrati na naše njive i unapredi život i rad naših ratara.

Rukovodstvo firme angažovalo je Alpha Solutions za izradu organizaciono – tehnološkog projekta za pogon u kojem će se vršiti prerada konopljinog zrna i vlakana. Kasnije će se raditi na dokumentaciji HACCP sistema.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Cannabio d.o.o.

Grad:  Beograd

Delatnost: Gajenje industrijske konoplje i prerada konopljinog zrna i vlakana

Web: www.cannabio.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics