Image

A.D. Žitobanat – mlinska industrija Vršac

Osnovna delatnost akcionarskog društva mlinske industrije “Žitobanat” iz Vršca jeste skladištenje, proizvodnja i trgovina mlinskih proizvoda. Pored mlina čiji je proizvodni kapacitet 80 tona dnevno, kompanija poseduje i silose za skladištenje robe, kapaciteta 18.000 tona.

Akcionarsko društvo “Žitobanat” je kompanija koja je tokom svog dugogodišnjeg poslovanja uvek težila ka konstantnom unapređenju poslovanja kroz praćenje, merenje i poboljšanje definisanih procesa u kompaniji.
Težeći ka tom cilju, najviše rukovodstvo kompanije donelo je odluku o unapređenju postojećeg integrisanog sistema upravljanja prema zahtevima standarda:

  • ISO 9001 – sistem upravljanja kvalitetom
  • ISO 17025 – sistem upravljanja kvalitetom u laboratoriji
  • HACCP sistema – sistem upravljanja bezbednošću hrane

Kroz primenu zahteva pomenutih sistema kompanija želi da stekne poverenje svih svojih kupaca o posedovanju razvijenog mehanizma za obezbeđivanje uspešnog poslovanja, kao i obezbeđivanje kvalitetnog i zdravstveno ispravnog proizvoda.
Kao prilog tome može se navesti i činjenica da kompanija redovno sprovodi kontrolu kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda u okviru sopstvene akreditovane laboratorije.
Kao pouzdanog partnera prilikom unapređenja integrisanog sistema upravljanja najviše rukovodstvo je izabralo firmu Alpha Solutions.

—————————————————————-

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: A.D. Žitobanat

Grad: Vršac

Delatnost: Prijem, sušenje, čuvanje i isporuka žitarica. Proizvodnja i prodaja mlinskih proizvoda

Web:  www.zitobanat.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics