Image

SIEMENS d.o.o. – uvođenje sistema upravljanja bezbednošću informacija ISO 27001

Siemens AG je globalni lider u oblasti elektronike i elektrotehnike, i sa 343.000 zaposlenih predstavlja jednu od najvećih i najstarijih kompanija na svetu. U proteklih 165 godina Siemens je prepoznatljiv po tehničkim unapređenjima, inovacijama, kvalitetu i pouzdanosti proizvoda i usluga koje pruža u preko 200 zemalja, i koje integriše u rešenja u oblasti elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije.

Ime Siemens na ovim prostorima prvi put se pojavilo sa elektrifikacijom, koja je otpočela posle 1900. godine. Iz Siemens-a potiču prve elektrane, osvetljenje i tramvaji.
Nakon toga, u zemlji su postavljana brojila, telefoni kao i prva automatska telefonska centrala u Beogradu. Mnoge bolnice opremane su rendgenskom tehnikom kompanije Siemens.

Siemens d.o.o. Beograd je registrovan za proizvodnju i plasman proizvoda na tržište Srbije. Preduzeće se bavi plasmanom, puštanjem u rad, održavanjem i modernizacijom svojih proizvoda na tržištu.

Pri plasmanu i pružanju tehničkih usluga, najveći obim posla odvija se u oblastima energetike, industrije i saobraćajnih sistema, od planiranja i puštanja u rad nove opreme, do održavanja i modernizacije opreme.
U svom daljem razvoju Siemens d.o.o. Beograd ima za cilj da kao kompetentan i pouzdan partner stekne i zadrži vodeću tržišnu poziciju u svojim oblastima poslovanja i da znatno poveća svoj doprinos kako u razvoju ovih grana u Srbiji, tako i u osposobljavanju i stručnom usavršavanju mladih iz ove oblasti.

Siemens d.o.o. Beograd je za svog pouzdanog partnera, za implementaciju sistema upravljanja bezbednošću informacija – ISO 27001, odabrao firmu Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Siemens d.o.o. Beograd

Grad: Beograd

Delatnost: Prodaja, inženjering, isporuka, instalacija, integracija, puštanje u rad, održavanje i servisiranje električne i elektronske opreme

Web: www.siemens.com/rs/sr/

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics