Image

Veledrogerija Vodič

2016.god.

Strateški pravac firme Vodič d.o.o.. je postizanje vrhunskog kvaliteta realizacije usluge  veleprodaje, brze isporuke do kupca i pravovremeno reagovanje na sve zahteve kupaca.

Stupanjem na snagu nove verzije standarda ISO 9001:2015, rukovodstvo firme je odlučilo da među prvima unapredi postojeći sistem upravljanja kvalitetom i isti dogradi sa novim zahtevima standarda ISO 9001:2015. Nastavljena je saradnja sa firmom Alpha Solutions, jer su se tokom prethodnih godina pokazali kao pouzdan partner u prižanju konsalting usluga.

2013.god.

Veledrogerija Vodič je firma sa dugogodišnjom tradicijom, koja se bavi snabdevanjem zdravstvenih ustanova lekovima domaćih i stranih proizvođača, kompletnim asortimanom medicinskih sredstava, kao i materijalom za stomatološke ordinacije i zubotehničke laboratorije.

Najviše rukovodstvo ove firme svesno je činjenice da je kvalitet usluga danas važniji nego ikad pre. Stoga su se odlučili za uvodjenje međunarodnog standarda ISO 9001:2008, kako bi ostali partner od poverenja za svoje kupce.

U toj nameri, angažovali su stručnjake firme Alpha Solutions, koji će im, svojim znanjem, iskustvom i uspešno dokazanom metodologijom rada osigurati pragmatična rešenja, pružiti preporuke i savete za unapredjenje poslovanja u skladu sa zahtevima ISO 9001:2008.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Veledrogerija Vodič  d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost:  Veleprodaja medicinskog potrošnog materijala, medicinskih sredstava i lekova.

Web: http://www.veledrogerijavodic.com/

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics