Image

ROK DOO – Implementacije integrisanog sistema menadžmenta

Preduzeće za projektovanje, inženjering i konsalting u visokogradnji ROK D.O.O. sa sedištem u Beogradu, osnovano je 1991. godine. Od svog osnivanja svojim klijentima izrađuju projekate različitih vrsta, obima, složenosti u oblasti visokogradnje.

Osnovni pokretač firme su njeni zaposleni koji svojom stručnošću , iskustvom, svim potrebnim licencama i orijentisanošću ka uspehu, odgovaraju na sve zahteve klijenata , što i čini srž uspešnog poslovanja firme i opstanka na tržištu dugi niz godina.

U želji da neprestano razvija kvalitet svog poslovanja, stavljajući akcenat na eleminisanje štetnih uticaja na životnu sredinu, i na brigu o zdravlju i bezbednosti svojih zaposlenih , rukovodstvo firme ROK D.O.O. opredelilo se za uspostavljanje integrisanog menadžment sistema prema zahtevima međunarodnih standarda: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007. Kao pouzdanog partnera prilikom implementacije integrisanog sistema menadžmenta (IMS) izabrali su firmu Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Rok d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost:  Projektovanje, stučni nadzor, tehnička kontrola projektne dokumentacije i finansijski i tehnički konsalting u visokogradnji

Web: http://

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics