Image

Pneutech d.o.o. – CE znak za proizvod

Osnovna delatnost preduzeća PNEUTECH D.O.O. je proizvodnja i prodaja materijala i opreme za servisne radionice namenjene održavanju putničkih, teretnih, industrijskih i svih drugih vrsta pneumatika.

Više od 15 godina preduzeće se uspešno bavi protektiranjem teretnih guma. PNEUTECH je zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa poslovnim partnerom iz Italije, kompanijom MARANGONI, usvojio najsavremeniju RINGTREAD tehnologiju, pri čemu koristi materijale vrhunskog kvaliteta (HP – HIGH PERFORMANCE) i ostvaruje izuzetan kvalitet protektiranih teretnih guma.

Ostvarena je saradnja sa firmom Alpha Solutions u oblasti usaglašavanja proizvoda po zahtevu evropskih direktiva za bezbednost proizvoda (CE znak), kao i implementaciji ISO standarda 9001:2008 u jednom od pogona firme. CE znak je predstavlja potvrdu da je proizvod usaglašen sa zahtevima direktiva Evropske Unije i samim tim taj proizvod se može slobodno izvoziti u zemlje Evropskog Ekonomskog prostora – EEA.

—————————————————————-

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Pneutech d.o.o.

Grad: Vrbas

Delatnost: Protektiranje terenskih guma, kao i proizvodnja i prodaja materijala i opreme za servisne radionice namenjene održavanju putničkih, teretnih, industrijskih i svih drugih vrsta pneumatika.

Web: www.pneutech.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics