Image

O nama

Ko smo mi ?

Alpha Solutions je konsalting firma osnovana 2009. godine sa jasnom vizijom da postane lider u oblasti pružanja konsalting usluga, treninga i inžinjeringa, kako u regionu tako i šire.

Iza nas danas stoji veliki broj zadovoljnih klijenata, što je jedan od pokazatelja da stručnjaci naše firme rade i više nego odličan posao i da smo na dobrom putu da ostvarimo postavljeni cilj.

Osnovna delatnost firme Alpha Solutions je pružanje konsalting usluga iz oblasti:

  • implementacije različitih menadžment sistema kao što su: sistem upravljanja kvalitetom – ISO 9001:2008, sistem upravljanja bezbednošću hrane – HACCP / ISO 22000:2005, sistem upravljanja zaštitom životne sredine- ISO 14001:2004, sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu- BS OHSAS 18001:2007, sistem menadžmenta bezbednošću informacija – ISO 27001:2013 i sl.,  
  • reinženjeringa poslovnih procesa i unapređenja poslovanja
  • zaštite životne sredine (dobijanje integrisane dozvole-IPPC, izrada planova za upravljanje otpadom, izrada studija o proceni uticaja na životnu sredinu i sl.)

Zašto je baš Alpha Solutions Vaš izbor

 

  • Zato što mi ne pravimo sistem na papiru, već sistem koji funkcioniše, koji daje konkretne izveštaje i analize. Sistem koji najvišem rukovodstvu organizacije pruža mogućnost da na osnovu činjenica da donosi odluke.
  • Zato što Alpha Solutions teži da u postojeći način rada organizacija u potpunosti inkorporira konkretna i proaktivna rešenja savremenog poslovanja i na taj način svojim klijentima omogući bolju organizaciju rada, unapređenje poslovnih procesa sa jasno definisanim parametrima poslovanja, veću produktivnost, sisteme izveštavanja i smanjenje troškova, veću konkurentnosti na tržištu.
  • Zato su naš najveći kapital ljudi, stručni, visokoobrazovani koji će prepoznati specifičnosti Vaše delatnosti, trenutne nedostatke i na osnovu toga predložiti i realizovati akcije za Vaše bolje sutra. Naša obaveza je da Vam pomognemo da svoje sposobnosti razvijete do maksimuma.
  • Obučeni, akreditovani konsultanti su odabrani prema nivou znanja i profesionalnog iskustva. Konsultanti imaju dugogodišnje iskustvo u sprovođenju obuka, konsaltingu, reinženjeringu i unapređenju poslovanja, proverama preko I, II i III strane, GAP analizama, procenama stanja.
  • Saradnja sa Alpha Solutions je uvek otvorena za one koji su vizionari i uvek razmišljaju o budućim koracima i sprovode ih pre nego što okolnosti to zahtevaju. Verujemo da Vi imate tu vrlinu i nadamo se da ćemo Vam pomoći da put do ostvarenja Vaših ciljeva bude što kraći.
  • Zato što je naš cilj da budemo odgovorno i objektivno telo za implementaciju bilo kog sistema upravljanja, za reinženjering i unapređenje poslovanja. Težimo da budemo deo Vašeg tima i pouzdan partner u Vašem poslovanju

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics