Image

Institut za vodoprivredu “Jaroslav Černi” – Nove verzije ISO standarda

Institut za vodoprivredu ”Jaroslav Černi” AD je vodeća naučnoistraživačka organizacija u Srbiji u oblasti voda.

Pored naučnoistraživačkih aktivnosti, delatnost Instituta obuhvata planiranje i projektovanje vodnih, energetskih i infrastrukturnih objekata i sistema, nadzor nad izvođenjem hidrotehničkih objekata, konsultantske usluge vezane za upravljanje vodnim resursima i izgrađenim objektima i sistemima, izradu strateških dokumenata i ekspertiza, kao i pomoć prilikom pripreme zakonske regulative, standarda i metodologija.

Institut učestvuje i u aktivnostima međunarodnih tela, kao što je Međunarodna komisija za zaštitu reke Dunav (ICPDR), Međunarodna komisija za sliv reke Save, UNESKO, Međunarodno udruženje vodovoda zemalja na slivu reke Dunav (IAWD) i dr.

Najviše rukovodstvo insituta izabralo je Alpha Solutions kao svog partnera u implementaciji integrisanog sistema upravljanja prema zahtevima nove verzije standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007.

—————————————————————-

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Institut za vodoprivredu ”Jaroslav Černi” AD

Delatnost: Planiranje i projektovanje vodnih, energetskih i infrastrukturnih objekata i sistema, nadzor nad izvođenjem hidrotehničkih objekata, konsultantske usluge vezane za upravljanje vodnim resursima i izgrađenim objektima i sistemima, izradu strateških dokumenata i ekspertiza

Web: www.jcerni.org

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics