Image

D-Company – Nove verzije ISO standarda

Kompanija D-Company d.o.o. osnovana je 1992.godine. Prvi proizvodi bili su razni metalni delovi koji su se izrađivali prema zahtevima kupaca. Posle godinu dana, 1993.godine uspostavljena je saradnja sa Tigrom iz Pirota, najvećim proizvođačem autoguma u Srbiji.

Danas, kompanija D-Company d.o.o. je jedna od 7 fabrika u svetu koja se bavi proizvodnjom kalupa za gumarsku indrustiju. Trenutno zaposljava preko 350 radnika, a uskoro planiraju i otvaranje novih radnih mesta. Proces proizvodnje realizuje se u dva pogona Pirot i Babušnica, isti su opremljeni najsavremenijim mašinama i opremom. U cilju proizvodnje proizvoda po zahtevima kupaca, fokus je stavljen na proces kontrole koji se realizuje od momenta ulaska repromaterijala u skladište, preko procesne kontrole tokom procesa proizvodnje i završne kontrole svakog pojedinačnog elementa i gotovog proizvoda u celini.

Najviše rukovodstvo kompanije sa ponosom može da se pohvali da fabrika proizvodi kalupe za poznate svetske brendove kao što su: Michelin, Kleber, Goodyear, Kama, Tigar i mnogi drugi.

Projekat 2016.god – Uvođenje novih verzija standarda ISO 9001, ISO 14001, kao i OHSAS 18001

Nakon uspešne saradnje na prethodnom projektu, odlučeno je da se pokrene novi projekat za implementaciju novih verzija standarda ISO 9001:2015 , ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007. Pored toga tim Alpha Solutions  sa kolegama iz renomirane softverske kuće učestvuje u izradi softvera za praćenje poslovanja kompanije i svih procesa unutar nje.

Projekat 2015.god – Usaglašavanje proizvoda po zahtevu evropskih direktiva za bezbednost proizvoda (CE znak)

U skladu sa zahtevima svojih kupaca, rukovodstvo kompanije odlučilo je da pojedine proizvode iz svog proizvodnog programa  usaglasi sa evropskim direktivama u cilju postavljanja CE znaka na proizvod.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: D-Company d.o.o.

Grad: Babušnica

Delatnost: Proizvodnja kalupa za gumarsku indrustiju

Web: www.d-company.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics