Image

Grankomerc doo – nova verzija standarda ISO 9001:2015

Firma GRANKOMERC d.o.o. postoji od 1990. godine, otvorena je od strane gospodina Draška Škrbića, koji je imao viziju da firma postane ovlašćeni serviser teretnih vozila. Prva saradnja sa inostranom firmom STEYR – om iz Austrije ostvarena je 1996. godine. Dve godine kasnije, 1998. godine ostvarena je saradnja sa MAN-om Minhen – Nemačka. Od 2001. godine firma GRANKOMERC d.o.o. postaje ovlašćeni servis za MAN-ova vozila (kamione i autobuse).

Svojim klijentima, firma GRANKOMERC d.o.o može da ponudi usluge ovlašćenog servisa, kao i prodaju rezervnih delova za MAN- ove kamione, autobuse, industrijske motore i agregate. Radionica je opremljena najmodernijom opremom za dijagnostiku i popravku teretnih motornih vozila.

Sve opravke realizuju se po standardima MAN-a od strane kompetentnih servisera, specijalizivani za popravke MAN-ovim vozila. Pored navedenog, firma GRANKOMERC d.o.o poseduje interventnu službu za popravku vozila na terenu od 0 – 24 sata.

U cilju ispunjenja zahteva MAN-a, kao i zahteva svojih klijenata, odlučeno je da se krene u implementaciju nove verzije standarda ISO 9001:2015 u saradnji sa firmom Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Grankomerc d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost:  Popravka i održavanje motornih vozila, prodaja rezervnih delova, polovnih i novih motornih vozila, kao i usluge šlep službe.

Web: www.grankomerc.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics