Image

Vitreum d.o.o. – Nova verzija standarda ISO 9001:2015

Kompanija Vitreum d.o.o. je osnovana 2005.godine sa ciljem da korisnicima pruži proizvode, rešenja i usluge u oblasti instalacija slabe struje, tj. video nadzora, protivpožarne zaštite, protiv provalnih sistema, detekcije gasova i mnogih drugih usluga.

Orijentisana na stručne i visokoposvećene zaposlene i suočavajući se sa sve zahtevnijim tehničko/komercijalnim uslovima na tržištu, kompanija Vitreum d.o.o. želi da svojim klijentima garantuje najviši kvalitet opreme, radova i usluga, što u kombinaciji sa efikasnošću u radu daje najbolji odnos cena i kvaliteta.

Osnovni cilj kompanije Vitreum d.o.o. je postizanje vrhunskog kvaliteta u pružanju usluga potrebnih za realizaciju kako standardnih tako i velikih projekata. U svrhu postizanja tih ciljeva kompanija se oslanja na mrežu proverenih partnera u specifičnim oblastima. Jedna od tih partnera je i firma Alpha Solutions kojoj je kompanija ukazala poverenje za uvođenje ISO standarda.

Istorijat saradnje:

2016.god – Implementacija nove verzije standarda ISO 9001:2015

2013.god – Implementacija sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Vitreum d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost:  Projektovanje, montaža, servisiranje i održavanje elektronskih sistema tehničke zaštite i telekomunikacionih sistema

Web: www.vitreum.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics