Image

Grafomarketing – ISO 9001 & ISO 14001 & OHSAS 18001

Štamparija ’’Grafomarketing’’ iz Novog Sada već dugi niz godina beleži uspešno poslovanje i svojim klijentima nudi usluge pripreme, dizajna i štampanja na svim materijalima i površinama, graverske, firmopisačke i izdavačke usluge, kao i veleprodaju kancelarijskog materijala.

Svoju delatnost uspešno obavlja na tri lokacije, u okviru kojih se nalaze:

  • digitalni studio namenjen potrebama klijenata grafičke industrije,
  • radionica koja se nalazi u Rumenki u okviru koje se nalazi knjigoveznica u kojoj se obavljaju poslovi offset štampe za potrebe štampanja srednjih i velikih tiraža,
  • poslovni objekat u okviru koga se vrše usluge laserskog graviranja i plotovanja.

Kako je zadovoljstvo klijenata, zaposlenih štamparije, poslovnih partnera kao i svih ostalih zainteresovanih strana uvek predstavljalo glavnog pokretača razvoja poslovanja štamparije ’’Grafomarketing’, najviše rukovodstvo iste se opredelilo za uspostavljanje integrisanog sistema upravljanja u skladu sa zahtevima  ISO 9001 standarda, ISO 14001 standarda i BS OHSAS 18001 standarda.

Kao pouzdanog partnera u realizaciji projekta implementacije integrisanog sistema upravljanja, najviše rukovodstvo štamparije ’’Grafomarketing’’ izabralo je tim ljudi iz firme Alpha Solutions.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Grafomarketing

Grad: Novi Sad

Delatnost:  Razvoj, priprema, dizajn i štampanje na svim materijalima i površinama, graverske, firmopisačke i izdavačke usluge, kao i veleprodaja kancelarijskog materijala

Web: www.grafomarketing.co.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics