Image

PERTINI TOYS – dečije carstvo

ONI su deo našeg detinjstva, naše mašte i zajedno sa nama odrastaju !!!

ONI su PERTINI TOYS

Kompanija Pertini Toys d.o.o. je lider na tržištu igračaka od 1990. godine i od svog nastanka do danas kompanija je napredovala i postala jedna od najuticajnijih i najinovativnijih kompanija u regionu. Svojim širokim asortimanom, kvalitetnim i atraktivnim igračkama, Pertini Toys postavlja standarde već dugi niz godina.

Posle 20 godina poslovanja, Pertini brend je i dalje sinonim za kvalitet, zabavu i igru!

Kao renomirana kompanija, Pertini Toys je oduvek diktirala trendove na polju distribucije i proizvodnje igračaka. Pored Pertini brenda, koji se realizuje po italijanskim licencama i najvišim svetskim standardima, kompanija Pertini je generalni distributer preko 30 svetski poznata proizvođača visokokvalitetnih dečijih igračaka i opreme.

Dosadašnji uspeh kompanije, opredeljuju najviše rukovodstvo kompanije da i u narednom periodu pristupa poslovanju sa velikom dozom odgovornosti, integriteta i proaktivnosti.

U tom smislu najviše rukovodstvo kompanije Pertini Toys d.o.o. donelo je odluku za usaglašavanje svog poslovanja sa zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001 i BS OHSAS 18001, kroz realizaciju projekta Implementacije integrisanog sistema upravljanja u saradnji sa konsalting firmom Alpha Solutions.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Pertini Toys d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost: Razvoj, proizvodnja, veleprodaja i maloprodaja dečijih igračaka, igrališta, didaktičkog materijala, opreme i nameštaja za dečije ustanove, kao i školskog programa.

Web: www.pertinitoys.com

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics