Image

Rosa Catena d.o.o. – Sprovođenje interne provere

Davne 1924.godine u Calolziocorte, Italija osnova je firma  “ROSA GIUSEPPE” koja je započela proizvodnju lanaca. Kasnije 1995.godine dolazi do spajanje dve kompanije i nastaje  “ROSA CATENE S.p.A.” Danas, sve fabrike Rosa čine jednu veliku FAMILIJU.

Predstavništvo kompanije nalazi se u Italiji, dok druga fabrika locirana je u Smederevu. Fabrike su specijalizovane za proizvodnju industrijskih i poljoprivrednih lanaca. U Smederevu se rade lanci serije M (DIN 8167) FV  (DIN 8165).  Cilj otvaranja fabrike u Smederevu je obezbeđivanje istog kvalitet lanaca kao u Italiji, a ujedno postizanje ekonomski niže cene gotovog proizvoda za kupce u okruženju. Pored kvaliteta finalnog proizvoda, najviše rukovodstvo Rosa familije posebno se posvećuje kvalitetu sistema i poslovanja.

2018 – Sprovođenje interne provere 

Po nalogu menadžmenta fabruke sprovedena je interne provera primene standarda ISO 9001, kao i drugih definisanih pravila rada.

2016 – Uvođenje nove verzije standarda ISO 9001:2015

Sa tom idejom pokrenut je projekat Uvođenja ISO standarda po novoj verziji ISO 9001:2015. Ugovor je dodeljen firmi Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Rosa Catena d.o.o.

Grad: Smederevo

Delatnost: Proizvodnja industrijskih i poljoprivrednih lanaca

Web: www.rosacatene.com

 

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics