Image

Medipro International d.o.o. – Unapređenje poslovanja

Saradnja sa firmom Medipro International d.o.o. otpočela je 2013. godine implementacijom sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008. Posle uspešne sertifikacije od strane međunarodnog akreditovanog sertifikacionog tela, direktor firme odlučio je da nastavi saradnji sa firmom Alpha Solutions, što predstavlja čvrst dokaz  zadovoljstva i poveranja naših klijenata.

Nastavak saradnje ogleda se u realizaciji projekta: Merenje radnog učinka zaposlenih i razvoj sistema nagrađivanja

Direktor firme odlučio se da samostalno definiše osnovna primanja svojih komercijalista. Naš zadatak je da razvijemo sistem nagrađivanja kroz definisane kriterijume koji čine sastavni deo procesa prodaje.  Nakon razvoja sistema nagrađivanja, sledi merenje radnih učinaka svih zaposlenih u komercijalnom sektoru i definisanje dodatka na osnovu platu (stimulacije). Na taj način svi zaposleni će biti stimulisani, jer im novčana primanja zavise isključivo od njihovog rada.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Medipro International d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost: Veleprodaja, servisiranje i distribucija stomatološke i zubotehničke opreme i materijala, kao i pružanje usluga inženjeringa i konsaltinga iz oblasti stomatologije i zubne tehnike

Web: http://www.medipro.co.rs/

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics