Image

Logistic Team Sekulić – ISO 9001:2008 & HACCP

Ideja vlasnika g.Radivoja Sekulica prilikom odlučivanja na ovaj poduhvat bila je da se na Srpskom tržištu, internacionlnim kompanijama tako i domaćim kompanijama pruži kompletna logistička podrška u smislu transporta, skladištenja, skladistne logistike, špedicije i distribucije.

Cilj i moto kompanije je 4P-“Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Omogućuju partnerima kompletan focus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja i preuzimanjem svih aktivnosti logističke podrške kako bi zajedničkim snagama postigli zajedničke ciljeve.

Želja vlasnika je da LTS postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu skladištne logistike. To postizemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u rešavanju i najsitnijih problema, kao i kontinuiranim obukama i treninzima zapsolenih. Najviše rukovodstvo firme odlučilo se za uvođenje integrisanog sistema upravljanja prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 & HACCP sistema. Firma Alpha Solutions učestovala je u timu konsultanata koji su bili angažovani na projektu.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta:  Logistic Team Sekulić

Grad: Beograd

Delatnost:  Prijem, skladištenje i otprema prehrambenih i neprehrambenih proizvoda

Web: http://www.logisticsekulic.rs/

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics