Image

KUĆA STIL d.o.o. – Uvođenje ISO 9001:2008 standarda

Projektovanje i izvodjenje mnogih radova pozicioniralo je privredno društvo Kuća Stil d.o.o. na sam vrh lokalne graditeljske scene. Pored projektovanja u delokrug poslovanja spada i stručni nadzor, tehnička kontrola projektne dokumentacije i izvođenje specifičnih građevinskih radova.

Projektno preduzeće je osnovano sa željom da Vam ponudi rešenja koja su kvalitetna, stručna i profesionalna, koja predstavljaju kvalitetnu kombinaciju njihovog iskustva i Vaših želja, sve to u službi postizanja idealne ravnoteže između Vaših potreba i mogućnosti.

Samo neki od ciljeva Kuće Stil d.o.o. su povećanje tržišnog udela, ispunjenje tenderskih zahteva, jačanje imidža kompanje na tržištu, kao i bezbednost na radu, sigurnost posetilaca i radnika. Kako je glavna deviza preduzeća profesonalnost i zadovoljni klijenti, odlučili su da svoje poverenje u implementaciji sistema upravljanja kvalitetom (ISO 9001:2008) povere najboljem timu iz ove oblasti, firmi Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Kuća Stil d.o.o.

Grad: Svilajnac

Delatnost:  Projektovanje, stručni nadzor,  tehnička kontrola projektne dokumentacije i izvođenje radova u oblasti visokogradnje

Web: /

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics