Image

Kreativa Unlimited – standardi u marketingu

Kreativa Unlimited d.o.o. je jedna od vodećih marketing agencija koja pruža usluge u oblasti strateških komunikacija, razvoja brendova, jedan-na-jedan marketing (direktni marketing), medija planiranje i kupovina medija, CRM /Loyalty marketing, event management-a i customer relationship management-a, odnosima sa javnošću i digitalnom marketingu.

Od svog osnivanja 2008. godine, Kreativa Unlimited d.o.o. je izgradila impresivni client portfolio koji uključuje prestižne domaće i i inostrane kompanije: Toshiba, Vip, Red Bull, Delta Generali osiguranje, Dijamant, Coca Cola, Mastercard, Unilever, Meggle, Nestle Ice Creams, JTI, Hemofarm, Doncafe, Sarantis, Fino, Bambi, Plazma, Juhu, Boni Fazoni, Wellness, Kolo, YoYo, Ronhill, York, Cedevita, Multivita, Antlantic, itd.

Vođeni uverenjem da su odnosi i iskustvo najvažniji, marketinška agencija nastoji da omogući bolje razumevanje svih tačaka kontakta sa klijentima na tržištu radi efektivnog komuniciranja i građenja iskustva sa određenim proizvodom i uslugom.

Poslovni proces je organizovan u pet odeljenja: account sektor, kreativni sektor, finansijski, promo force sektor (sektor za organizovanje promocija na terenu), PR i digital sektor. Menadžment tim se sastoji od 5 direktorki, na čelu sa generalnom direktorkom, Ninoslavom Martinović.

Kreativa Unlimited za svog partnera u implementaciji integrisanog sistema upravljanja ISO 9001:2015 i ISO 27001:2013 izabrala je stručan tim firme Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Kreativa Unlimited d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost: Pružanje marketinških i komunikacionih usluga

Web: www.kreativaunlimited.com

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics