Image

NovaTel d.o.o. – ISO 9001-ISO14001-ISO 27001

Kompanija NovaTel d.o.o je osnovana 1998. godine u Beogradu kao prva kompanija sa kompletnim spektrom radio relejnih proizvoda na našem tržištu.

NovaTel d.o.o danas pripada maloj grupi najpouzdanijih sistem integratora i isporučioca ICT opreme u Srbiji sa jednom od najširih paleta profesionalnih proizvoda i usluga u svojoj ponudi. Osposobljena i tehničko-tehnološki kvalifikovana za obavljanje poslova projektovanja i izgradnje najsavremenijih pristupnih mreža, optičkih sistema, kao i mrežnih rešenja.

Misija firme – Poslovnim znanjem i otvorenim pristupom obezbeđujemo najviši kvalitet usluga i nudimo najsavremeniju opremu u izgradnji kompleksnih infrastrukturnih sistema.

Vizija firme- Vodeća pozicija među sistem integratorima na Balkanu, prepoznatljivost po svojim tehnološkim partnerima, kvalitetno realizovanim projektima i brojnim zadovoljnim korisnicima.

Kompanija NovaTel odlučila se da pređe na nove verzije standarda ISO 9001:2015 i ISO14001:2015 , kao i da nadogradi postojeći sistem sa zahtevima standarda ISO 27001:2013 uz pomoć tima Alpha Solutions.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: NovaTel d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost: Razvoj, projektovanje, montaža i održavanje telekomunikacionih sistema i opreme, razvoj  i proizvodnja komunikacione opreme, kao i veleprodaja telekomunikacione opreme drugih proizvođača

Web: www.novatel.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics