Image

Almaks Security Systems – Standardi ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001 i ISO 27001

Kompanija Almaks Security Systems d.o.o. se od 1991. godine bavi sistemima tehničke zaštite. Tehnička zaštita je vrsta zaštitne delatnosti namenjena obezbeđenju lica, imovine i poslovanja upotrebom pojedinačnih ili funkcionalno povezanih elektrotehničkih, elektrohemijskih i mehaničkih sredstava.

Kompanija je osnovana je od strane inženjera koji su u okviru tadašnjeg Instituta za primenjenu fiziku, 80-tih godina, učestvovali u razvoju prvih sistema tehničke zaštite namenjenih vojsci i policiji.

Danas kompanija aktivno snabdeva veliki deo domaćeg tržišta sa više stotina artikala iz oblasti elektronske zaštite objekata, a delatnost je proširena na ostale telekomunikacione, informacione i signalne sisteme. Zaposleni inženjeri imaju veliko iskustvo u projektovanju i primeni pomenutih sistema, kao i pružanju kvalitetne tehničke podrške i obuke.

Garancija kvaliteta su brojni sertifikati i međunarodni standardi koje ispunjava oprema i proizvodi kompanije. Kompanija poseduje sve potrebne licence od MUP-a – Uprave Protivpožarne Policije za projektovanje i izvođenje radova u oblasti zaštite od požara, a pored toga pojedinci i kompanija poseduju opšte licence za projektovanje i izvođenje radova u oblasti telekomunikacija.
Kao dugogodišnji ovlašćeni distributeri renomiranih svetskih kompanija iz ove oblasti kao što su Honeywell, Nittan, GLT, Spazio, BPT, Videx, Starcom Systems, Microsoft i drugi, zaposleni kompanije imaju priliku da razmenom ideja sa saradnicima, vrhunskim svetskim stručnjacima, neprestano unapređuju ponudu i usavršavaju pomenute sisteme.

Ostvarena je saradnja sa firmom Alpha Solutions za implementaciju integrisanog sistema upravljanja prema zahtevima nove verzije standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, uključujući i OHSAS 18001 i ISO 27001.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Almaks Security Systems d.o.o.

Grad:  Beograd

Delatnost: Projektovanje, distribucija, integracija i održavanje sistema tehničke zaštite i GPS sistema

Web: www.almaks.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics