Image

ENERGIZE d.o.o. – Integrisani sistem ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Energize d.o.o. je kompanija osnovana 2012. godine u Beogradu, sa jedinstvenim poslovnim modelom rada kao zvanično predstavništvo vodećih svetskih kompanija u oblasti solarne energije, napajanja, skladištenja energije, energetike, IT industrije i telekomunikacija. Kreativni i dobro obučen Energize tim diplomiranih elektro inženjera, posvećen je pružanju tehnološki najnaprednijih i najkvalitetnijih rešenja u oblastima solarnih elektrana, Data centara, napajanja baznih stanica, napajanja u postrojenjima za proizvodnju, transport i distribuciju električne energije, hibridnih sistema, baterijskih sistema, zaštite proizvodnih procesa, prenaponske zaštite i drugih specijalizovanih oblasti.

Energize d.o.o. je putem predstavništva kompanije prisutna u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Hrvatskoj, gde kroz svoja zastupništva pokriva celu teritoriju sa punom tehničkom i servisnom podrškom prema svim klijentima i kroz dodatne edukacije i treninge partnera omogućava razvoj tržišta i pozicioniranje brendova. Naše znanje u oblasti energetike i sistema napajanja kao i iskustvo u dizajniranju i realizovanju kompleksih sistema, prepoznato je od strane naše mreže partnera koji posluju na teritoriji jugoistočne Evrope.

Misija kompanije
Kroz implementaciju najnovijih tehnologija, inovativnih proizvoda i jedinstven poslovni pristup, žele da u potpunosti razviju tržište obnovljivih izvora energije i sisteme za skladištenje energije, na teritoriji celog Balkana. Pored implementacije najnovijih tehnologija, mlad tim stručnjaka odabrao je firmu Alpha Solutions za implementaciju ISO standarda – integrisanog sistema upravljanja prema novim verzijama standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Energize d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost:Razvoj, projektovanje, proizvodnja, prodaja, instalacija i održavanje sistema i opreme za besprekidno napajanje u energetici, telekomunikacijama, indrustiji i obnovljivim izvorima energije

Web: www.energize.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics