Image

Hotel Ramada Podgorica – uvođenje HACCP sistema

Luksuzni hotel Ramada Podgorica, deo jednog od najuspešnijih svetskih hotelskih lanaca, odiše otmenošću, elegancijom i stilom, a posetiocima pruža impresivan smeštajni kapacitet, poslovnu udobnost i boravak u ugodnoj atmosferi.

Ovaj prestižni hotel nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u samom srcu glavnog grada Crne Gore i predstavlja idealan izbor za domaće i međunarodne goste iz poslovnog sveta, ali i savršen izbor za sve one posetioce koji dolaze turistički, a žele jedinstven doživljaj i vrhunsku uslugu.

Pored savremeno dizajniranog, prostranog, funkcionalnog i udobnog smeštaja, hotel svojim posetiocima nudi i dobro opremljen konferencijski centar, koji pretenduje da postane centar okupljanja poslovnih ljudi i održavanja renomiranih konferencija, seminara i sličnih poslovnih i edukativnih događaja.

Opuštajuću atmosferu posetioci mogu da dožive i u okviru wellness centra, gde se im se nudi raznovrstan sadržaj sportskih i relaks aktivnosti.

Poseban šarm ima restoran sa panoramskim pogledom, gde gosti mogu da uživaju u gastronomskim specijalitetima, prepuštajući se izvrsnim ukusima domaće i internacionalne kuhinje.

U nameri da posetiocima uvek pružaju prvoklasnu uslugu, uz striktno pridržavanje smernica o bezbednoj pripremi i serviranju hrane, menadžment hotela opredelio se za implementaciju HACCP sistema. Za realizaciju ovog projekta poverenje su ukazali stručnjacima firme Alpha Solutions, videći u njima stručnog i pouzdanog partnera.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Gintasmont Investment Construction and Trade a.d. – Hotel RAMADA

Grad: Podgorica

Delatnost: Priprema i posluživanje hrane i pića

Web: http://www.ramadapodgorica.me/

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics