Image

NOON d.o.o. – Idejno rešenje za mini restoran

Firma Noon d.o.o. je došla na ideju da proširi svoju osnovnu delatnost i da u Bilevaru kralja Aleksandra otvori mini restoran koji će vizuelno pleniti svojom originalnošću i dizajnom, a istovremeno će ponuditi široki asortiman proizvoda začinjenih samo zdravim sirovinama. Vlasnici restorana su na preporuku, izabrali tim stručnjaka firme Alpha Solutions radi izrade idejnog rešenja proizvodnog dela restorana sa pomoćnim prostorijama sve u cilju zadovoljenja preduslovnih programa HACCP sistema, kao i zahteva zakonske regulative.

Preduslovni programi (PRP) podrazumevaju skup postupaka kojima se obezbeđuju osnovni uslovi sredine poslovanja. Njihova primena je neophodna prilikom obezbeđivanja finalnog proizvoda koji je bezbedan za ljudsku upotrebu.

Urađen je “Organizaciono tehnološki projekat sa analizom preduslovnih programa” koji podrazumeva:

  1. Predočavanje svih zahteva bezbednosti hrane Investitoru, u cilju njegovog adekvatnog planiranja finansijskih sredstava za adaptaciju svih proizvodnih i neproizvodnih delova objekta u smislu zadovoljavanja postojećih preduslovnih programa;
  2. Identifikovanje postojećih nedostataka, vezanih za objekat i davanje smernica i predloga za rešavanje istih

Nastavak saradnje sa Alpha Solutions ogleda se u implementaciji HACCP sistema nakon finalne adaptacije objekta firme Noon d.o.o.

—————————————————————————————

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Noon d.o.o.

Grad: Beograd

Delatnost:  Priprema i posluživanje hrane i pića

Web: /

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics