Image

Značajan projekat sa EKO SERBIA a.d.

Kompanija EKO SERBIA a.d. je članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistične Evrope.
Od 2002. godine, kada je kompanija osnovana u Srbiji, svi zaposleni, kako u direkciji, tako i na benzinskim stanicama, napornim radom i stalnim zalaganjem, teže da ostvare postavljeni cilji – dostupnost proizvoda i usluga kompanije na teritoriji cele Srbije.

Ono što je tada bila vizija kompanije u nastajanju, danas je realnost – EKO brend neosporno predstavlja sinonim pouzdanosti, kvaliteta i vrhunske usluge na tržištu Srbije.

EKO benzinske stanice su moderni objekti dizajnirani tako da pruže najširi spektar usluga – sadrže mini markete sa pažljivo odabranim asortimanom potrošačkih proizvoda, kozmetiku za automobile i EKO maziva, EKO RACING kafe, automatske i ručne auto-perionice, igrališta za decu, bankomate, besplatni wi-fi. Najviše rukovodstvo EKO SERBIA a.d. je odlučilo da u saradnji sa Alpha Solutions započne proces uvođenje HACCP sistema u svim objektima gde se poslužuje hrana.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Eko pumpe Srbija – Hellenic Petroleum

Grad: Beograd

Delatnost:  Priprema i posluživanje hrane i pića

Web: http://www.ekoserbia.com

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics