Image

Eko Step Pellet – Uvođenje standarda ISO 9001 i ISO 17225-2 (EN plus A2)

Fabrika za proizvodnju peleta EKO STEP PELLET doo nalazi se u Petrovcu na Mlavi. Tokom 2012/2013 na pomenutoj lokaciji instalirana je nova proizvodna linija italijanskog proizvodjača “CONSTRUZIONI NAZZARENO” koja obuhvata celokupan proces proizvodnje peleta. Instalirani kapaciteti proizvodne linije su 5 tona peleta na sat, a uz planiranu iskorišćenost kapaciteta od 90% i rada u tri smene potencijal fabrike može dostići 43.000 tona na godišnjem nivou. Probna proizvodnja je krenula u septembru 2013 godine.

MISIJA EKO STEP PELLET d.o.o.

Investiranje u znanja i tehnologiju uz praćenje globalnih trendova vezanih za preradu drveta. Vrednosti koje potenciramo su odgovornost, poverenje i inovativnost. Uvek nastojimo da naši kupci, zaposleni i poslovni saradnici prepoznaju pouzdanog partnera koji zasniva svoju delatnost na osnovama vrhunskog kvaliteta i poslovne savršenosti.

VIZIJA EKO STEP PELLET d.o.o.

Kontinuiranim ulaganjem u ekološku proizvodnju, uz konstantan razvoj našeg proizvoda, postati i biti sinonim za izvrsnost proizvoda i kvalitet usluga.

S obzirom na to da dalji razvoj firme podrazumeva konstantno praćenje i poštovanje zahteva postojećih i potencijalnih kupaca kao i aktuelnih zahteva tržišta,najviše rukovodstvo firme opredelilo se da implementira standard ISO 9001:2015 i standard ISO 17225-2, u cilju dobijanja znaka EN plus A2.

——————————————————————————————————————–

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Eko Step Pellet d.o.o.

Grad: Petrovac na Mlavi

Delatnost:  Proizvodnja, prodaja i transport peleta od bukovog drveta

Web: www.ekostep-pellet.rs

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics