Image

Kopaonik voda – Adaptacija fabrike u skladu sa zakonskom regulativom i HACCP standardom

Kopaonik pokriva mreža isprepletanih vodotokova, brojne bistre i čiste rečice, izvori i potoci. Vlasnik firme uvideo je prednosi koje donosi lokacija fabrike i doneo je odluku da istu ponovo pokrene i počne sa proizvodnjom  i flaširanjem vode.

Kao svoje saradnike za realizaciju projekta analize postojećeg stanja objekta, ispunjenosti zakonske regulative i preduslovnih programa koje zahteva HACCP sistem, izabrao je firmu Alpha Solutions.

Pod ciljevima izrade projektnog zadatka “Organizaciono tehnološki projekat sa analizom preduslovnih programa” podrazumeva se :

  • Predočavanje svih zahteva bezbednosti proizvoda i ostalih zahteva aktuelne zakonske regulative koja se odnosi na poslovanje fabrike za proizvodnju i flaširanje vode „KOPAONIK VODA“ u cilju njegovog adekvatnog planiranja finansijskih sredstava za adaptaciju svih proizvodnih i neproizvodnih delova objekta u smislu zadovoljavanja postojećih preduslovnih programa;
  • Identifikovanje postojećih nedostataka, vezanih za objekat i davanje smernica i predloga za rešavanje istih;

Preduslovni programi (PRP) podrazumevaju skup postupaka kojima se obezbeđuju osnovni uslovi sredine poslovanja. Njihova primena je neophodna prilikom obezbeđivanja finalnog proizvoda koji je bezbedan za ljudsku upotrebu.

—————————————————————-

Podaci o klijentu

Naziv klijenta: Kopaonik voda

Grad: Brus

Delatnost: Proizvodnja i flaširanje vode

Web: /

INFORMACIJE

Sva prava zadržava Alpha Solutions © Copyright 2014 | Vladimira Tomanovića 4, 11000 Beograd, Srbija
design by ogitive
Web Analytics